blue_line

HSS Koronafúró BLUE-LINE

A következő gépekhez ajánljuk:


Alfra-Rotabest + Alfra Rota-Quick, BDS + BDS Keyless, Bektop,Bux, Euroboor, Evolution, Hougen, Jancy, Magbroach, Magtron,Metallkraft, Promag, Rotabroach,Ruko, Ruko Easy-Lock, Universal...

Fein KBM 32 Q, KBM 50 Q/52U, KBM 65 Q, KBM 65 QFKoronafúró anyagminőségek:


HSS-XE

Magasan ötvözött HSS-XE speciális acélból. A vágóélen extrém keménységű (68 HRC-ig), ami nagy kopásállóságot és élettartamot eredményez.


Weich-soft

Csak kevés gyártó képes lépcsőzetesen edzett HSS Koronafúró gyártására. Ez Karnasch számára „Standard“. Ezzel a megoldással érhető el az extrém keménység a vágóéleken (68 HRC) mialatt a koronafúró rugalmas marad.


Gold

HSS-XE / ASP koronafúró teljes anyagában köszörüléssel készült. A finom köszörülés következtében kevesebb surlódás mellett jobb forgácsolás körülmények. Az eredmény: nagyobb élettartam.


Gold

A Karnasch HSS-XE/ASP koronafúrókat és telibefúrókat egyedi és szabadalmazott Durablue bevonattal látták el. A bevonat következményeként extrém felületi keménységet és simaságot értek el. Ez nagy élettartamat biztosít még nem optimális munkakörülmények esetén is, mint pl. szárazmegmunkálás.


Gold

A HSS-XE / ASP-Koronafúrók esetében nem elégszünk meg egy élgeometriával. Öt különböző geometria az átmérők és dolgozóhosszok függvényében, hogy mindig a tökéletes geometriával dolgozhasson.

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

Végösszeg: 0 Ft

Tovább a kosárba
Elérhetoségeink
E-mail cím:

Cím:
Hun-Tools Kft
Debrecen
Tömös utca 9/b
4030
Telefon:
Telefon és fax: + 36 52 454 324
Telefon: + 36 52 420 791
Információ:
+36 70 384 0021
hétköznapokon
8.00-tól 16.00-ig
pénteken
8.00-tól 15.30.-ig